Steenweg op Turnhout 152, 2330 Merksplas

Raamdecoratie

Raamdecoratie, ook wel een binnenzonwering genoemd, maken het verschil in uw woning. Of u nu op zoek bent naar een moderne of een klassieke look, binnen ons gamma is alles mogelijk.

 

Er zijn verschillende categorieën bij binnenzonwering:

  • Verticale lamellen
  • Horizontale lamellen
  • Vouwgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Plissé

Kleuren

Elk type van binnenzonwering heeft zijn eigen stijl. Denk aan alle verschillende kleuren die zorgen dat uw woning die perfecte touch krijgt.

In ons gamma kan je verschillende kleuren vinden die elke binnenzonwering uniek maken en die perfect bij jouw

Opmeting

Wij komen steeds ter plaatse om alles vrijblijvend op te meten. We zorgen ervoor dat we de kleuren mee nemen zodat je al een eerste inkijk kan hebben in de verschillende mogelijkheden.

Vouwgordijn

Creëer een hedendaagse luxe uitstraling in uw woning met een vouwgordijn. Tijdloos gordijn met een grote waaier aan kleuren.

rolgordijn

De meest gekozen binnenzonwering dankzij de ruime keuze aan kleuren en doeken die binnen elk type van woning passen.

plissé

De plissé is een ondergewaardeerde raamdecoratie. Dankzij het harmonicasysteem kan de plissé dienen voor verschillende mogelijkheden voor zowel schuine als rechte ramen.

aluminium jaloezie

De aluminium jaloezie is enorm populair bij moderne woningen. De aluminium jaloezie is verkrijgbaar in verschillende diktes van lamellen om zo een fijn of robuusker uiterlijk te creëren.

houten jaloezie

Samen met de aluminium jaloezie, is de houten jaloezie aan een opmars bezig. Het houten landelijke uitzicht

verticale lamellen

Verticale lamellen is een raamdecoratie dat in vele situaties gebruikt kan worden. Meestal wordt deze toegepast aan grote glaspartijen omdat hiermee grote oppervlakten bedekt kunnen worden.

Vraag hier uw offerte aan voor raamdecoratie.